+36 70 513 3631

Természetes, első osztályú magyar, és import kelet-európai hajak kereskedelme.
Vegykezelés mentes natúr és festett európai póthaj kedvező áron! Ha a minőség és az ár is számít: europaihaj.net!

Folyamatos akciókViber és SMS rendelés
Kézi hajfeldolgozásprofi szakemberekkel
Csatos póthajakalkalmi viseletre

Póthaj színek, színkódok

Megrendelés leadása előtt kérjük válassza ki a megfelelő színt, amit a hozzá tartozó színkóddal (sorszámmal) azonosítunk be. Póthaj rendelés esetén kérjük a hajmennyiség, hossz és feldolgozás mellett minden esetben tüntesse fel a kiválasztott színhez tartozó színkódot.

Extrém színre festést is vállalunk!

extrém póthaj színek Ha egyedi elképzelése van a póthaj színét illetően, valami vad, extrém hajszínre vágyik, állunk rendelkezésére. Ezeknek a színes hajaknak a festése is professzionális fodrász hajfestékek alkalmazásával történik. Kék, zöld, lila vagy pink póthajat szeretne? Mondja el elképzelését, és mi megvalósítjuk! Extrém hajszín választása esetén a póthaj rendelés leadása előtt kérjük elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kímélje saját haját melíros póthajjal!

melírozott póthaj

Nem csak egyszínű hajak kíméletes festését vállaljuk, ha melírozott tincseket szeretne csupán annyi a dolga, csak határozza meg az alap hajszínt, és azt a színt, amire a tincseket fessük. A melíros póthaj ideális választás azoknak akik nem szeretnék, hogy a rendszeres festés vagy szőkítés roncsolja a saját hajukat. Ajánlott azoknak akik világosabb melír csíkokat szeretnének, de ha egyedi elképzelése van, extrém színekkel történő festést is vállalunk.

Póthaj színek rendelési száma

A képre kattintva letöltheti a színskála nagyfelbontású képét. (1920x1590 pixel)
póthaj színek▲ FEL ▲