+36 70 513 3631

Természetes, első osztályú magyar, és import kelet-európai hajak kereskedelme.
Vegykezelés mentes natúr és festett európai póthaj kedvező áron! Ha a minőség és az ár is számít: europaihaj.net!

Folyamatos akciókViber és SMS rendelés
Kézi hajfeldolgozásprofi szakemberekkel
Csatos póthajakalkalmi viseletre

Póthaj feldolgozás, hajak előkészítése

Kereskedésünk a hazai és az import európai hajakat nyers copfokban szerzi be, az évek során kialakított megbízható kereskedelmi kapcsolatain keresztül. Ezzel mintegy garantáljuk a póthajak megbízható minőségét, hiszen a felvásárolt hajak garantáltan nem estek át olyan festésen vagy egyéb vegyi kezelésen, ami károsíthatja a hajak egészségét, illetve csökkentheti a póthajak ideális hordási idejét. A natúr hajakat szakembereink igény esetén a kívánt színre festik, olyan kíméletes hajfestékekkel, ami lehetővé teszi, hogy a póthajak ezt követően is megfeleljenek a magas minőségi elvárásoknak.

A hajakat szakembereink dolgozzák fel nyers copfokból, kizárólag kézzel!

A precíz kézi póthaj előkészítés lehetővé teszi a kétlépcsős minőség-ellenőrzést, így a vásárlók elé kerülő hajak biztosan szálirányosak és magas minőségi elvárásoknak megfelelnek. Az európai haj kereskedés által kínált póthajak hajszálai között nem található virhaj, kizárólag ellenőrzött, szálirányos, egy fejről levágott hajakat forgalmazunk. Kínálatunkban a viszonteladóknak és szakembereknek ajánlott copfok mellett háromféle módon előkészített hajak találhatók, melyek a különböző hajhosszabbítási technikáknál használhatók fel. Szakembereink az alábbi módokon dolgozzák fel a copfokat:

Póthaj tresszelés

póthaj tresszelés

A fertőtlenített natúr európai copfokat osztályozzuk (kifésüljük belőle a rövid szálakat), fejmérethez szabottan kézzel (nem géppel) felfűzzük, amit varrógép segítségével levarrunk. A tresszelés lehet szimpla, vagy duplasoros. Ellentétben az egyéb, forgalomban lévő gépi tresszelt hajakkal, az általunk kézzel fűzött, illetve levarrt hajak nem hullanak, rögzítésük biztosabb.

Póthaj tincsezés

póthaj tincsezés

Szintén a fertőtlenített, natúr copfok osztályozásra kerülnek, majd a kartács segítségével kimagasló minőségű kristálykeratin kerül rögzítésre a hajvégeken. A póthaj tincsezés a megrendelő igénye szerint kérhető többféle tincses hajhosszabbító technikához, mint hőillesztéshez, mikrogyűrűzéshez és hüvelyes illesztéshez.

Csatos haj készítése

csatos póthaj

Az alkalmi viseletre ajánlott csatos póthajak alapja az általunk készített varrott (tresszelt) haj. A hajsorokra apró csatokat varrunk, amelynek segítségével könnyen tudjuk rögzíteni a saját hajunkhoz. Kereskedésünk által forgalmazott európai csatos póthajakat nem csupán alkalmanként hordhatja, kényelmes viselet akár a mindennapokra is.

▲ FEL ▲